Osamdesetih godina prošlog veka dr Andra je ispitivao dejstva jabukovog sirćeta i lekovitog bilja na organizam i proizveo od neprskanih divljih jabuka i lekovitog bilja, tri svojevrsna dijetetska suplementa:

Jabukovo sirće Dr Andra HOLESTOP , sa dodatkom artičoke, kako mu i samo ime kaže, smanjuje nivo holesterola i triglecirida u krvi. HOLESTOP suplement je prirodni proizvod dobijen od neprskanih jabuka i jača odbrambeni sistem organizma. Učestalo korišćenje suplementa Dr Andra HOLESTOP, doprinosi poboljšanju stanja krvnih sudova i smanjuje nivo negativnog holesterola.

Način upotrebe: 2 kafene kašike proizvoda razblažiti u 2 dl vode i popiti pre obroka (poželjno sa medom).

Jabukovo sirće Dr Andra VITALINE, sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka. Odlično je u smanjenju povećane telesne težine, normalizovanju biohemijskih procesa u organizmu, otklanjanju osećaja hroničnog umora i pomaže povećanju radne sposobnosti.

Način upotrebe u cilju smanjenja telesne težine: Tokom perioda od 6-8 nedelja pijte po šolju tople vode sa 2 kašičice proizvoda VITALINE, pre jela (poželjno sa medom).,

Jabukovo sirće Dr Andra ZA SALATE, sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana, idealno za kombinovanje sa svežim povrćem.Dr Andra ZA SALATE ima osobine prirodnog detoksikanta, poboljšava rad degistivnog trakta, povećava apetit i prijatne je kiselosti.

Način upotrebe: u salatu staviti 1-2 kafene kašike proizvoda Dr ANDRA – ZA SALATE.

Prirodno jabukovo sirće se oduvek koristilo u narodu. Rimljani su vodu za piće pili sa jabukovim sirćetom i tako je pročišćavali. Svako ko bi pojeo neispravnu hranu, jabukovim sirćetom bi sredio želudac i stolicu. Cezar, Hanibal i Kolumbo i njihove vojske su ga koristili za jačanje pre bitaka i za brz oporavak. Hipokrat ga je davio svojim pacijentima za detoksikaciju.

Jabukovo sirće kao i suplement blagotvorno deluju kod bolesti srca, na visok krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi, ima svojstvo da razgradi višak masti u organizmu i redukuje telesnu težinu, koristi se kao pomoć u varenju i zaštitu organizma od infekcija disajnog sistema, kao i prirodni detoksikant i antiseptik, pomaže funkciju bubrega, deobu ćelija, nervnu i mišićnu aktivnost. Smanjuje osećaj hroničnog umora, proširene vene  a primenjuje se protiv akni, ekcema, svraba na koži, bolova u grlu, glavobolja i problem sa snom.

Prirodno jabukovo sirće Dr Andra sadrži 90 različitih komponenti, uključujući vitamine i veliki broj mineralnih materija…

Za još informacija  o Jaukovom sirćetu Dr Andra, pogledajte na sajtu proizvođača…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*